Már jó hír jár a játékunkról

   

Pénteken fontos mérkózésre kerül sor az alapszakasz első négy helyéért folytatott küzdelemben. A szezon első Érsekújvár-Miskolc csatájára kerül sor a felvidéki városban. Erősen kezdte a szezont mindkét csapat, a tabellán szomszédok, bár a hazaiak a vesztett pontokat tekintve egyelőre jobban állnak, ráadásul eddig egy picit nehezebb volt a sorsolásuk. A két erdélyi csapat eddig két meccsel játszott többet mindenki másnál, a hétvégén pihennek, a többiek ezt az időszakot használhatják ki az előnyszerzésre a többiek. Bár az alapszakasz vége nagyon messze van még, de minden botlás nagyon fájhat a végén, mindenkinek szüksége van minden pontra.

“Még nem telt el sok idő a bajnokságból ? kezdte az értékelés Robert Spisák, az Érsekújvár mestere ?, de az eddig látottak alapján azt lehet  elmondani, hogy a hétből öt csapat nagyon komolyan pályázik a rájátszást érő négy helyre. A Miskolc az ötök egyike.Komoly mérkőzést várunk péntek este, erős vendégcsapatra számítunk. Szeretnénk itthon tartani mind a három pontot, de nem lesz könnyű dolgunk. Itt Érsekújváron az emberek kellemesen meglepődtek az eddigi szereplésünkön, de még kell dolgoznunk azon, hogy ez a csapat, amelynek tagjai augusztus 6-án találkoztak először, megnyerje a közönség feltétlen támogatását. Ezért továbbra is az a legfontosabb nekünk, hogy olyan hokit játsszunk, amely tetszik az embereknek, és mellette még eredményes is.” Sucharda Ferenc, a klub vezetője szerint “Sokkal több nézőt várunk már, mert már jó hír jár a játékunkról” A csapatban egyedül Martin Šumichrast bajlódik kisebb problémákkal, ha nem lesz bevethető, akkor Martin Goga kap a helyén lehetőséget, először a bajnokságban.

“Nagyon komoly erőpróba előtt állunk ? fogalmazott Tim Kehler, a Miskolci Jegesmedvék edzője. ? Az Érsekújvár mindenki számára kellemes meglepetést jelentett, komoly értéke a ligának. Eddig minden ellenfelük ellen sikerült nyerniük, a Dunaújváros kivételével, többeket ráadásul idegenben vertek. Ez óvatosságra kell intsen bennünket. Nagy kihívás lesz ez a mérkőzés nekünk, ráadásul idegenben, ahol eddig gyengébben szereplünk. Éppen ezért szeretnénk megmutatni, hogy nemcsak a hazai pályánkon tudunk veszélyesek lenni. Szeretném, ha tovább javulna a játékrendszerünk megvalósítása. Sajnos három sérültünk van, akire nem számíthatok, Rafaj a héten dőlt ki, Czuba és Miskolci korábban. Remélhetőleg a jövő héten legalább az utóbbi kettőre számíthatok már, de most sajnos még biztos nem játszhatnak. Ki fogjuk viszont próbálni Igor Bobceket, aki próbajátékon van nálunk.

HC Nové Zámky

17:00

Miskolci Jegesmedvék

Mol Liga. Érsekújvár, 2012. szeptember 28.
Beno (Zima) K Budai K. (Gyenes)
Lehoczky, Hrudik, Uhnak, M. Stefanka, Caladi 1 Láda B., Szirányi B., Szilágyi, Wéber, Sijka
Sucharda, Joanidis, Ruzicka, Dobry, Varga 2 Hegyi Á., Atkinson, Saluga, Nagy G., Nagy K.
Arvay, Baron, Puchovsky, O. Stefanka, Barcák 3 Gőz, Orosz, Dubek, Fodor Sz., Ritó
Németh, Král, Goga, Kukla, Klobúcnik 4 Bobcek, Budai R.
Robert Spisák E Tim Kehler

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum