Ki fog gólt lőni az újpestieknél?

   

A 2012-13-as idény első örökrangadójára kerül sor péntek este Pesterzsébeten, a huszonötszörös bajnok a tizenháromszoros bajnokot fogadja. Mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra, így nagy csata várható. Az Újpestnek nincs még pontja, a Ferencváros pedig egy győztes csíkszeredai meccs után kikapott a Miskolctól otthonában. A két fővárosi csapat rendszeresen okozott nehéz perceket az eddigi mérkőzéseken az ellenfeleknek, azonban a Ferencváros említett csíkszeredai győzelmét leszámítva képtelenek voltak a jó teljesítményt 60 percen át tartani. Újpesten különösen a kevés lőtt gól okoz sok fejfájást, a meccsenkénti egy szerzett gól semmire sem elegendő.

“A csíkszeredai győzelem után azt reméltem, ugyanott tudjuk folytatni ? mondta Dobos Tamás vezetőedző. ? Jól is kezdtünk a Miskolc ellen, aztán azonban megzavarodtunk, és nem is tudtunk javítani a meccsen. Az UTE sokat erősödött a nyáron, szoros meccseket játszik, de a pontos játékerejét még nem ismerhetjük. Nekünk sokkal több rutinos játékosunk van, mint nekik, ezt mindenképpen a magunk javára kell tudni fordítanunk. A csapatból Bontovics még mindig a kivizsgálások eredményére vár, Berta bokája gipszbe került, még a szezon elején lőtte el a lábát edzésen a csapattársa. Dancsfalvi keze lassan javul, Németh Ádám felépült sérüléséből, de még csak egy edzésen volt jelen, így nem biztos, hogy játszani fog.”

“Már meccsek óta mondjuk, hogy szeretnénk pontokat szerezni ? mondta Ancsin János, az UTE edzője. Már többször bizonyította a csapat, hogy képes nagyon jól játszani, a DAB ellen már a szokásos hullámvölgyek sem voltak annyira meghatározóak, csak a gólképtelenségen kellene változtatni. Mondhatnám, hogy a védekezéssel elégedett vagyok, de sajnos mit sem ér ez, ha képtelenek vagyunk belőni a helyzeteinket. Ezen nem egyszerű változtatni, de sokat dolgozunk rajta. Bizakodóak vagyunk, hiszünk a csapatban. Maklári Erik úgy néz ki, már tudja vállalni a játékot, Ódry és Reiter viszont még biztosan nem játszik pénteken.”

Ferencváros-ESMTK

19:00

UTE

Mol Liga. Pesterzsébet, 2012. szeptember 28.
Racko (Szőke) K Hajek (Pleszkán)
Hoffmann, Hrajnoha, Pilcsik, Gergely Cs., Saliji 1 Zalavári, Sommer, Virág Cs., Pichler, Dömötör
Erdélyi T., Győri, Feil A., Borbás, Horváth D. 2 Vecaj, Dorner, Németh P., Pál Z., Szajbert P.
Lencsés, Revák, Roczanov, Hegyi Á. Z., Kiss G. 3 Bereczki, Garbacz, Kovács V., Meretei, Farkas
Lévai, Léránt, Hegyi D. 4 Maklári, Kukucska, Jankovics, Szirányi D., Bata
Dobos Tamás E Ancsin János, Fekti Bálint

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum