HSC Csíkszereda?Brassó 2-0

   

Megfogták Bonart Szeredában. Folytatódnak a körbeverések, ember legyen a talpán, aki meg meri jósolni, ki lehet a befutó az alapszakasz végén. A hétvégén katasztrofálisan szereplő HSC Csíkszereda a helyi rangadóhoz képest elszomorítóan kevés néző előtt a hétvégén hibátlan Brassót fogadta, és Bíró valamint Novak második harmadban szerzett góljaival nyert. Az első húsz percben nem esett gól, a térfélcsere után 9 perc alatt alakult ki a végeredmény. A mérkőzés utolsó harmada rendkívül ideges hangulatban telt, rengeteg kiállítást kellett kiosztani, sok volt a tisztátalan játék, háromszor is könyökhasználatért ült le pihenni játékos, miközben az egész bajnokságban eddig öszesen hét ilyen büntetést kellett kiosztani ez előtt a mérkőzés előtt. A Brassóból hiányzott az átütőerő, az eddig parádézó Bonar most nem tudott pontot szerezni, a többiek pedig nem tudtak felnőni a feladathoz. A csíkiaknál viszont végre nemcsak Novakék voltak eredményesek, Bíró Ottó a második sorban szerzett győztes gólt. A HSC több helyzetet alakított ki, több időt töltött a támadóharmadban, mint a Brassó, így győzelme több, mint megérdemelt.

Timo Lahtinen, HSC Csíkszereda: “A mai meccs a türelem játéka volt. Azt mondtam a csapatomnak, hogy a kitartóan kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét. Mindenki hozta a tőle elvártat, rengeteget lőttünk kapura, keményen dolgoztunk a védelemben. Ma végre csapat voltunk, nem akarok senkit kiemelni. A legnagyobb pozitívuma a meccsnek, hogy a játékosok megértették, hogy csak együtt vagyunk erősek és majdnem emberfeletti munkával lehet hokimeccset nyerni.”

Greg Lindqvist, ASC Corona Brassó: “A mai jégkorongban nem lehet meccset nyerni, ha kettős emberelőnyöket hibázunk el. Főleg, hogy nem is egyet. Az első gól után nagyon könnyen kaptuk a másodikat, utána voltak helyzeteink, amiket rendre elhibáztunk. Ez a hoki, ma este nem ment jól a játék, sok kulcsjátékosunk hiányzott, nem tudtunk a mai meccsből többet kihozni.”

HSC Csíkszereda

2-0 (0-0, 2-0, 0-0)

ACS Corona Brassó

Mol Liga. Csíkszereda, 700 néző. 2012. szeptember 25.
Kozuch (Ruczuj) K Polc (Fülöp R.)
Papp Sz., Góga, Novak, Mihály E., Hurtaj 1 Wehrs, Nagy Cs., Bonar, Zsók, Virág Cs.
Kósa, Nagy I., Bíró O., Tranca, Becze 2 Hietamaki, Laczkó A., Borsos, Péter R., Imecs
Molnár Sz., Bors, Moldován, Szőcs, Bíró T. 3 Dávid A., Veress, Bálint Zs., Fodor Cs., Basilidesz
Molnár Zsolt, Péter L., Bálint A., Molnár Zsombor 4 Mastaleriu, Molnár A., Lőrincz, Mihailescu, Péter Zs.
Timo Lahtinen E Kjell G. Lindqvist
Gólok Idő Típus Gól Passz Passz
1-0 23:57 Bíró O.
2-0 28:29 Novak Mihály E. Hurtaj
55 Kapura lövések száma 27
18 Kiállításpercek 22

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum