Tolnait és a ponttalanságot búcsúztatnák

   

Az érsekújvári 1-7-nél mindenképpen jobb eredményben bíznak a Megyeri úton.Második hazai mérkőzésére készül az Újpesti TE a HC Nové Zámky ellen vasárnap. A két csapat már találkozott ebben az idényben, Érsekújváron 7-1 arányban a hazaiak győztek. A MOL Liga legújabb csapata erősen indított a szezonban, eddig egyedül a Dab.Docler tudta őket megverni. Nem lesz könnyű dolguk a lila-fehéreknek, akik vasárnap hazai pályán szeretnének visszavágni a hétfői vereségért.  Az UTE a meccs előtt búcsúztatja majd volt játékosát, Tolnai Attilát, aki visszavonult az aktív jégkorongtól. 1987-ben érkezett Újpestre, 1993-tól volt a felnőtt csapat tagja, csapatkapitányként és meghatározó játékosként is sokat tett a klubért. Az 2012/13-as idényt már nem kezdte el a lilákkal. Az érsekújváriak regeneráló edzéssel készültek a meccsre, akik pedig eddig kevesebb lehetőséget kaptak, szombat délután a Brezno elleni szlovák 2. ligás hazai idénynyitón mutathatják meg magukat.

“Szeretnénk végre pontokat szerezni ? kezdte Ancsin János, az újpestiek edzője. ? A második harmadunkkal és a helyzetkihasználásunkkal vannak gondjaink. Rengeteg gólt kapunk a középső 20 percben, és rengeteg helyzet kell ahhoz, hogy gólt szerezzünk. Szeretnénk végre a meccs elején gólokat lőni. A liga egyik legjobb csapata jön hozzánk. Technikás, kombinatív játékot játszanak. Kedvező lehet fiatal csapatunk számára, hogy kevésbé építenek a fizikai erőre. Rengeteg dicséretet kaptunk az ellenfeleinktől ebben a szezonban, de jobban szeretném, ha végre gratulációkat kapnánk a győzelemért. Majdnem teljes a csapatunk, egyedül Reiter és Ódry nem játszhat vasárnap. Reiter sérülése még egy darabig gyógyul, de Ódry a jövő héten végre csatlakozhat hozzánk.”

“Természetesen győzni szeretnénk Újpesten is ? mondta Robert Spisák, a HC Nové Zámky edzője. ? Teljes csapattal érkezünk, nincs sem sérültünk, sem betegünk. Pénteken alapvető hibák miatt vesztettünk, ami ebben a bajnokságban nem fér bele. A szezon előtt azt mondtam, hogy szeretnénk jó játékkal visszacsalogatni a nézőket az érsekújvári lelátókra. A játékunk rendben is volt, ezért megdicsértem a játékosaimat, de az ilyen hibák senki ellen nem engedhetők meg, így erre már most, Újpesten is oda kell figyelnünk.”

Újpesti TE

18:30

HC Nové Zámky

Mol Liga. Megyeri út, 2012. szeptember 23.
Pleszkán (Hajek) K Zima (Beno)
Zalavári, Sommer, Kovács V., Pichler, Dömötör 1 Lehoczky, Hrudik, Uhnak, M. Stefánka, Caladi
Bereczki, Garbacz, Virág Cs., Szirányi D., Reiter R. 2 Sucharda, Joanidis, Ruzicka, Dobry, Varga
Vecaj, Dorner, Pál Z., Farkas S., Németh P. 3 Arvay, Baron, Sumichrast, O. Stefánka, Barcák
Jankovics 4 Németh, Král, Tarnóczy, Puchovsky, Klobucnik
Ancsin János, Fekti Bálint E Robert Spisák

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum