Fel kell készülni a meglepetésre

   

A visszavágás vágyával lép jégre a HSC Csíkszereda a Miskolc ellen. A pénteki vendégek ugyanis emlékezetes csatában, éppen Csíkszeredában vívták ki a Mol Liga döntőjébe jutást a 2011/12-es idényben. A HSC Csíkszereda nem kezdte jól a szezont, de az utóbbi mérkőzéseken nagyon összekapta magát Timo Lahtinen csapata. A miskolciak eddig meglehetősen felemás arcukat mutatták, három magabiztos győzelem áll az egyik oldalon a két fővárosi csapat illetve a sérülésektől tizedelt Brassó ellen, a másik oldalon viszont a rendkívül egyértelmű dunaújvárosi vereség van.

“Nehezen indult a szezonunk ? mondta blogunknak Timo Lahtinen, a csíkiak edzője ?, sok hibával játszottunk, és ellenfeleink megbüntettek ezért bennünket. A dunaújvárosi mérkőzésünkön viszont fordult a kocka, az összeszedett játék mellett nekünk sikerült kihasználnunk ellenfelünk megingásait. Ez a győzelem visszahozott bennünket a küzdelembe. Az elmúlt időben teszteltem a sorainkat, rendszeresen négy sorral játszottunk, igyekeztem felmérni éles helyzetekben is, hogy kitől mire számíthatok a nehéz mérkőzéseken.

Tudom, hogy pénteki ellenfelünk ütött el bennünket a döntőtől tavaly, én azonban nem a revánsot látom ebben a mérkőzésben, hanem a feladatot. Igaz, én nem is voltam itt tavaly. Nem sokat tudok a Miskolcról, megnéztem egy-két meccsük felvételét, de más a videó és más az élő mérkőzés. Az biztos, hogy az első pillanattól kezdve éleseknek kell lennünk, ha nem így teszünk, könnyen hátrányba kerülhetünk. De ebben a ligában mindenkinek mindig fel kell készülnie a meglepetésekre. Minden játékosom egészséges, a legjobb összeállításunkban tudjuk kezdeni a mérkőzést.”

“Nagyon nehéz idegenbeli megmérettetés előtt állunk ? mondta Tim Kehler, a miskolciak kanadai mestere. ? Pénteki ellenfelünk rosszul kezdett, de aztán a Dunaújváros ellen, ahol nekünk komoly gondjaink voltak, megmutatták, hogy számolni kell velük. Szeretném, ha tovább javulna a csapat munkája, leginkább ezzel voltak gondjaink a Dab.Docler ellen. Az Újpest ellen már látszott egy kis javulás, de most a liga egyik legerősebb csapatához megyünk. Sajnos vannak sérültjeink, Popovics, Budai Roland és Miskolczy Márk nem tudott velünk jönni betegség és sérülés miatt. Velünk van viszont Sijka Dusan, aki talán végre bemutatkozhat a bajnokságban.”

Ide vonatkozó információ, hogy a Miskolc leigazolta Nagy Krisztiánt. Az 1994-ben született utánpótlás-válogatott csatár az elmúlt éveket a finn ifjúsági bajnokságban töltötte, a nyáron hazatért, az elmúlt hetekben a Patriot Budapestnél edzett. Pénteken minden bizonnyal be is mutatkozik új csapatában.

HSC Csíkszereda

18:00

Miskolci Jegesmedvék

Mol Liga. Csíkszereda, 2012. szeptember 21.
Kozuch (Ruczuj) K Budai K. (Gyenes)
Flinta, Góga, Novak, Hurtaj, Mihály E. 1 Láda B., Szirányi B., Szilágyi, Ritó, Wéber
Papp, Nagy I., Molnár Zsolt, Tranca, Bíró T. 2 Hegyi Á., Atkinson, Nagy G., Fodor Sz., Czuba
Kósa, Bors, Moldován, Szőcs, Molnár Zsombor 3 Gőz, Orosz, Dubek, Saluga, Rafaj
Péter L., Becze, Bálint A. 4 Nagy K., Sijka, Túróczy
Timo Lahtinen E Tim Kehler

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum