Az FTC a HSC-meccsre építene

   

A Brassó és a Ferencváros egy hete találkozott, akkor három emberhátrányos gólt is lőtt, és nyert a Brassó. A pesterzsébeti meccsről a zöld-fehéreknek nincsenek kellemes emlékeik. A Brassó az élmezőnyben található, míg Dobos Tamás csapata egyelőre pont nélkül áll. Mivel mindkét csapatnak égető szüksége van a pontokra, parázs küzdelemre lehet számítani pénteken helyi idő szerint este hét órától a brassói csarnokban. A hazaiak a román bajnokság nyitómérkőzésén az ISK-HSC Csíkszereda elleni 5-1-gyel hangoltak a Ferencváros elleni meccsre, és ezen az összecsapáson már újra pályára tudott lépni Imecs Attila.

“Sok problémánk van, de a két soron következő hazai mérkőzésünknek ennek ellenére is maximális önbizalommal indulunk neki ? mondta Greg Lindqvist, a brassóiak edzője. ? Remélhetőleg a sérültjeink közül is fel fog épülni néhány játékos. A Ferencváros biztosan pontért érkezik ide, mert eddig pont nélkül áll, de nekünk is szükségünk van a három pontra. Nem lesz könnyű dolgunk, még csak 6 játéknap telt el a szezonból, de az már most is elmondható, hogy a színvonal nőtt tavaly óta.”

“A HSC Csíkszereda elleni hazai meccsünkön kezdtem először azokat a dolgokat viszontlátni a csapatomtól, amiket a szezon elejétől vártam tőlük ? mondta Dobos Tamás, a Ferencváros-ESMTK edzője. ? Erre a mérkőzésre lehet építeni, igyekszünk a hibáinkat tovább javítani. 21 játékossal indultunk erre a túrára, Bontovics Márton orvosi javaslatra, Dancsfalvi Norbert kézsérülése miatt maradt otthon. Hegyi Dominik, Léránt René és Lévai Máté tartott velünk a fiatalok közül, és úgy tervezem, hogy mindnyájan lehetőséget is kapnak a két mérkőzésen.”

Várható összeállítások:

ACS Corona Brassó

18:00

Ferencváros-ESMTK

Mol Liga. Brassó, 2012. szeptember 21.
Polc (Fülöp R.) K Racko (Szőke)
Wehrs, Nagy Cs., Borsos, Péter R., Bonar 1 Hoffmann, Hrajnoha, Pilcsik, Gergely Cs., Saliji
Hietamaki, Laczkó A., Basilidesz, Fodor Cs., Bálint Zs. 2 Erdélyi T., Győri, Roczanov, Borbás, Horváth D.
Mastaleriu, Mihailescu, Lőrincz, Péter, Imecs 3 Lencsés, Revák, Hegyi D., Berta, Kiss G.
4 Lévai, Léránt, Feil A.
Kjell G. Lindqvist E Dobos Tamás

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum