A legjobban várt ellenfél érkezik

   

A Salzburg nem szeret az Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban játszani. Mindig különleges élmény a Red Bullt fogadni.A pénteki mérkőzésünkön jobb teljesítményt nyújtottunk, mint az azt megelőző kettőn ? értékelte a znojmói eseményeket Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. ? A legnagyobb különbség az eredményben és a speciális játékokban mutatkozott. Három emberelőnyös és két üres kapus gólt lőttünk. Nagy iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk, az elején több kiállítással tarkítva. Mindkét fél így akart dominálni, nemcsak ritmusban, de erőben is. Ezekben a helyzetekben felül tudtunk kerekedni a Znojmón. Jobban játszottuk ellenfelünknél a hátrányos és az előnyös helyzeteket egyaránt.”

A Salzburg kiváló előjelekkel érkezik Székesfehérvárra, pénteken 9-0-ra mosta le az Innsbruckot. Mindez nem jelent semmit, a Znojmo épp Pageékat és a Klagenfurtot verte, mielőtt a Fehérvár megleckéztette.

“A harmadik harmadra háromsoros játékra álltunk át, átalakítottuk a sorokat, mert mindenképpen nyerni akartunk. Ez nem azt jelenti, hogy az utolsó húsz percben nem használt játékosainkkal elégedetlenek voltunk, de erőinket még jobban koncentráltuk. Sikerült a maximumot kihoznunk a meccsből, rendes játékidőben nyertünk.  Ehhez kellettek Bálizs Bence jó pillanatai is, bár a Znojmo kapusi is kiválóan teljesített.

Vasárnap szeretnénk tovább haladni ezen az úton, és a már bizonyítottan működő jó dolgokat megtartani, továbbvinni. A Salzburg ellen még ennél is jobb játékra lesz szükségünk, de jelentős változás áll be a keretünkben, bemutatkozhat csapatunkban Frank Banham, aki nagy segítség lehet játékban és pontgyártásban is. Emiatt kicsit át is alakulnak a soraink, de a végleges felállás csak a vasárnap délelőtti edzés után derül ki. Minden bizonnyal Adam Munro áll majd a kapuban a Red Bull-meccsen.”

Jó hír, hogy a fiatal hátvédjeink jól teljesítettek a csehországi meccsen, hozták az elvárt szintet. Banham visszatérésével eggyel több fiatal marad ki a mérkőzések játékoskereteiből. Sille Tamás továbbra is piheni sérülését.

Sapa Fehérvár AV19

17:30

Red Bull Salzburg

EBEL. Székesfehérvár, 2012. szeptember 16.
Bálizs (Munro) K Auld (Gracnar)
Tokaji, Pozsgai, Ladányi, Vas M., Sofron 1 Davison, Heinrich, Raffl, Di Benedetto, Latusa
Horváth, Pratt, Mihály, Johansson, Banham 2  Ross, Trattnig, Regier, Duncan, Kinasewich
Durco, Hetényi P., Kovács Cs., Sikorcin, Bailey 3  Welser, Pallestrang, Kristler, Bischofberger, Keller
Orbán, Magosi, Metcalfe, Benk, Tóth A. 4  Glenn, Lupaschuk, Puschnik, Pöck, Grenier
Kevin Primeau E  Pierre Page

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum