Javítani akarunk a csalódás után

   

Miskolcon ki akarják köszörülni a Dunaújvárosban esett csorbát.A javításra az Újpest elleni, vasárnap este hatkor kezdődő mérkőzésen jön el az alkalom. A borsodiaknak kedden és pénteken is pihenőnapjuk volt, a teljes hetet a felkészülésre fordíthatták. Az újpestieknél több hiányzó is lesz, mert egyik szemükkel az utánpótlásukra is figyelni akarnak. Ne feledjék a miskolci szurkolók, hogy a meccs alatt lehetőségük lesz a vadonatúj dedikálókártyák megvásárlására.

“Kemény munkát végeztünk a héten ? kezdte a latolgatást Tim Kehler, a Miskolc vezetőedzője. ? Nagy csalódás volt számunkra a dunaújvárosi mérkőzés, nem is annyira az eredmény, hanem a mutatott játék miatt. Igyekeztünk kemény, célzott edzésekkel javítani a játékosok munkamorálját is az elmúlt héten. Ellenfelünkről nem tudok túl sokat, de tiszteletre méltó, hogy a liga legerősebbjeinek tartott csapatok ellen is jól tartották magukat, vezettek, harmadot nyertek ellenük. Nekünk azonban nem velük kell törődnünk, hanem megalkuvás nélkül játszanunk a saját játékunkat. A sérültjeink közül Sijka továbbra sem tud játszani, Farmanara már hazautazott, Chmelo sem fog tudni játszani. Van két üres légiós helyünk, hamarosan szeretnénk igazolni valakit Észak-Amerikából. A sorokban lehetnek kisebb változások, erre még aludnom kell, és a kapuban Gyenes Dávid fog lehetőséget kapni.”

“Minden mérkőzésünk előtt ugyanazt tudom elmondani, szoros meccset szeretnénk játszani ? mondta el Ancsin János, az UTE vezetőedzője. ?  Eddig mindig ugyanolyan koreográfia szerint történtek a dolgok a jégen, jól kezdtünk, szinte egyenrangú ellenfelek voltunk, aztán jött egy gól és összeestünk. Látszik, hogy nincs egy olyan rutinos játékosunk a keretben, aki ilyenkor össze tudná fogni a játékosokat a jégen. A Dunaújváros ellen volt ez a legnyilvánvalóbb, remekül kezdtünk, vezettünk, az első harmad után döntetlen volt, aztán megsoroztak bennünket, és csak a második szünetben tudtunk talpra állni. Ebből egyértelműen következik is a legfontosabb céunk, mégpedig az, hogy elérjük, ne csak két jó harmadunk legyen egy mérkőzésen, hanem mind a háromban tudjuk hozni azt, amit tudunk. Lesz változás a keretünkben, mert Meretei Márkó megsérült, és azok nagy része, akik a szlovák juniorbajnokságban fognak szerepelni, az U20-as csapatunkkal Lévára mennek edzőmérkőzést játszani. Egyedül Garbacz marad a felnőttcsapattal holnap. Így 16 mezőnyjátékossal megyünk Miskolcra.”

Miskolci Jegesmedvék

18:00

Újpesti TE

Mol Liga. Miskolc.
Gyenes (Budai K.) K Pleszkán/Hajek
Láda B., Szirányi B., Dubek, Saluga, Rafaj 1 Vecaj, Dorner, Kovács V., Pichler, Jankovics
Hegyi Á., Atkinson, Nagy G., Fodor Sz., Czuba 2 Maklári, Zalavári, Sommer, Szirányi D., Reiter R.,
Gőz, Orosz, Szilágyi, Popovics, Wéber 3 Bereczki, Garbacz, Virág Cs., Farkas S., Németh P.
Miskolczi, Ritó, Túróczy, Budai R. 4 Pál Z.
Tim Kehler E Ancsin János, Fekti Bálint

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum