GSHoki a tenger mellől

   

Az UTE a spliti reptéren eltöltött vacsora miatt kapott egy hetest.Idei szabadságunk úgy jött ki, hogy az Újpest első hazai meccsét nem láthattuk élőben, Horvátországba vitt a jó sorsunk. Péntek este 6 órakor az első hazai bajnoki a nagyon erős Újváros ellen a Megyeri úton. Ezt a meccset nem lehet kihagyni! De hol lehet internet elérés? Hoppá, öt perc autóútra itt a spliti repülőtér, próbálkozzunk ott! A bejárattól jobbra két ingyenes internetterminál, mindkettő foglalt.

Újpesten már gyülekeznek a szurkolótársak, Sajbi és Józsi már biztosan megérkezett, Csepi is ígérte, idén újra vesz bérletet. Gábor ott ül egyedül a vendégkapu mögötti szektorban, az első harmadot onnan szokta nézni. Pár perc múlva üresedés a képernyő előtt, máris ütöm az icehockey.hu-t. Most kezd a meccs, Pleszkán véd. Ennyi az információ, mikor a mögöttem sorban állóknak átengedem a terminált.

Felmegyek a teraszra a feleségem után, aki a reptér forgalmát figyeli. A teraszon sok az ismerős arc, az elromlott idő miatt sokan a repülőtérre hozták ki nyugtalan gyerekeiket. Jelentem, a frankfurti gép sikerrel landolt, én meg megyek vissza a nethez. Szerencsém van, az egyik hely üres. Katt, az állás 1-1! Ez remek! Virág góljával vezettünk, de hamar jött a válasz. Most Jankovics és Vecaj büntetését tölti. Jaj, mikor jönnek vissza? Szinte áll az idő! Háromszor is frissül a képernyő, míg végre lejárnak a büntetések, a neten egyszerre írják be a két büntetés végét. Tehát a 15. perc! És hopp, újpesti előny, majd még egy, Gröschl is ül! Sikerül gólt lőni? Otthon most mehet a szurkolás, kell is a csapatnak! Az első meccsre mindig sokan jönnek, vajon hányan? Biztosan zúg a hajrá lilák!

Az ember ábrándozik, a képernyőn azt látni, a büntetések leteltek, a harmad vége, 1-1 marad. Hú, ez jó volt! Az idő úgy áll, hogy haza kell mennünk vacsorázni. Sietünk, kaja után rohanunk vissza. Mikor belépünk, üres mindkét terminál. Gyors icehockey.hu ? 2:7. Ajaj, mi történt? A dunaújvárosi henger beindult. Ahogy nézem, góllal indultak a 21. percben, aztán már nem volt ellenszer. A harmadik harmadban Kovács szépített. Innen már nem is érdekes a meccs.

Böngészem a híreket, időnként visszakapcsolok. Pichler gólt lő, 3:7. Na, ha lövünk még egyet, egész elfogadható az eredmény. Nem lőttünk, az állás maradt. Nem sikerült ez a meccs, illetve a második harmad. Talán, ha nem megyünk el vacsorázni?

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum