Az utolsó az elsőre vár

   

Az FTC az első pontjaiért küzd a három fontos játékos nélkül érkező Brassóval.Pesterzsébeten este hét órakor kezdődik a Ferencváros?Brassó mérkőzés pénteken, amelyen a tabella utolsó helyezettje fogadja a listavezetőt. A Ferencváros nyilvánvaló célja a győzelem, de a vendégek sem szívesen mondanának le az első helyről. Mindkét csapatot sérülések, betegségek hátráltatják a felkészülésben. A Ferencváros edzéseibe csak szerdán kapcsolódhatott be Garip Saliji, aki magas lázzal járó megfázáson esett túl. Nem teljesen egészséges Kiss Gábor, Németh Ádám, Hegyi Ádám és Lencsés Tamás sem. Hegyi Dominik, Léránt René és Lévai Máté csütörtökig az U20-as válogatott összetartásán vett részt. A másik oldalon három jelentős hiányzó biztosan lesz. Zsók, Antal és Wehrs is megsérült, mellettük Imecs térde sincs rendben, de őt minden bizonnyal nevezik.

“Nagyon sok gólt kaptunk az eddigi két meccsünkön ? mondta blogunknak Dobos Tamás, a Ferencváros-ESMTK edzője. ? A védőjátékunkon muszáj javítanunk, ha szeretnénk jó eredményt elérni. Sajnos kevés edzőmeccsünk volt, így menet közben, éles meccseken derülnek ki a hiányosságaink, és éles meccsekre készülve kell javítanunk is ezeken. A másik problémánk, hogy egy mérkőzésen belül is hullámzó a játékosok teljesítménye. Vannak sérültjeink, többekről csak pénteken derül ki, vállalhatják-e a játékot. Ha nem, akkor a fiataljaink kapnak majd több lehetőséget. 3 védő- és 4 csatársorunk azért biztosan lesz a mérkőzésen.”

“Sokkal jobb csapat a Ferencváros annál, mint amit az első két mérkőzésen mutatott ? kezdte az esélylatolgatást Greg Lindqvist, a Brassó trénere. Nem lehet félvállról venni a mérkőzést, mert jó játékosaik vannak, és sosem lehet tudni, mikor hozzák ki magukból a valós tudásukat. Természetesen a mi dolgunk az, hogy ezt megnehezítsük. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de ezzel nem mondok újdonságot, mert ebben a bajnokságban minden mérkőzés nagyon nehéz lesz. Sajnos többen nem tarthattak velünk, és rajtuk kívül is bajlódnak játékosaink kisebb sérülésekkel, így fiatalok is sok lehetőséghez juthatnak. De ilyen a hoki, azoknak kell megoldaniuk a feladatot, akik rendelkezésre állnak.”

Ferencváros-ESMTK

19:00

ASC Corona Brassó

Mol Liga. Pesterzsébet, 2012. szeptember 14. Játékvezető: Mayer G., Soós D., Vas M.
 Racko (Szőke) K Polc
 Hoffmann, Hrajnoha, Pilcsik, Gergely Cs., Saliji 1 Hietamaki, Rawlyk, Bonar, Péter R., Imecs
 Erdélyi T., Győri, Dancsfalvi, Borbás, Horváth D. 2 Nagy Cs., Laczkó, Borsos, Virág, Bálint Zs.
 Bontovics, Revák, Hegyi Á. Z., Schellin, Feil A. 3 Mastaleriu, János, Basilidesz, Fodor Cs., Péter Zs.
 Lencsés, Géczi, Roczanov, Berta, Léránt 4 Dávid A., Lőrincz, Mihailescu,
 Dobos Tamás E Kjell G. Lindqvist

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 11., csütörtök
U18 16:30 DENHUN 4-7VÉGE
április 12., péntek
NŐI 16:40 HUNAUT 1-0VÉGE
AL 18:00 LHLETO 4-5 HVÉGE
VÁL 18:00 POLHUN 5-2VÉGE
április 13., szombat
NŐI 15:00 HUNAUT 1-2 HVÉGE
VÁL 15:45 POLHUN 6-2VÉGE
AL 19:00 SZGFTC 4-5 HVÉGE
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
Partnerünk
Archívum