King JulienJobb lábbal kezdte a mérkőzést

 

Nem hiányzott majdnem semmi, csak éppen egy pozitív végeredmény és három jó bíró. Vasárnap este bemutatkozott az Ice Tigers a brassói közönség előtt. Tapssal és tisztelettel várta a közönség az újoncokat, és nem hiába, mivel tisztességesen bemutatkoztak a szlovák fiatalok. Igazi jégkorongünnep volt az este.

A péntekihez hasonlóan ezren is eljöttek, és ez a mérkőzés is megérte az összes fillért, nem hiányzott majdnem semmi, csak éppen egy pozitív végeredmény és három jó bíró. De hát mit tegyünk? Mindent nem lehet pénzzel megvásárolni, habár néha lehet egyeseknek, most nem volt éppen ilyen alkalom. Bevallom őszinte szurkoló szívvel, hogy többre vártam eredményszempontból, de ettől eltérően egy jó tempójú mérkőzést láthattunk, tele izgalmas, élvezetes momentumokkal.

A brassói gárda jobb lábbal kezdte a mérkőzést. A 71-es számú Zsók Levente első kilőtt korongja majdnem szíven szúrta a tigrisek szellemét. Eltalálta, de nem halálosan. Persze nem is elég, és nem is lehet kivégezni egy ilyen fiatal szellemű állatot, mint amilyennek az érsekújvári Ice Tigers mutatkozott. Minden tigrisvadász tudja vagy tudhatná, hogy véglegesen kifektetni picire több van szükség, mint egy egyedi céltalálat. Sajnos a brassói vadászoknak csak egy sikerült ezen a szafarin.

Van ez így is, mondhatunk akármit, volt akarat, próbálkozás, esetleg nem elég gyakorlat, de nem lehet rendesen vadászni, ha a zebrák ott futkosnak szinte megzavarodva a szavannán. Tiszta, hogy ők is benne vannak a játékban… Fújtak ezek mindent, de persze akkor, amikor Zsók Levit az egyik tigris az elefánt hátáról véglegesen letépte úgy, hogy a mentők vitték el… és úgy, hogy biztosan hamarosan nem fog vadászni a nemzeti parkban, éppen nem oda figyeltek. Nagy volt az ámulat hogy mi lehetett, honnan szabadult ki a vad, és mitévők legyenek… ejnye, a mindenségit.

Azért ne bujkáljunk a csíkos fűemésztők háta mögé, mivel akármennyire is zavarna, hogy elcseszték néha a tempót, nem ők szúrták el a 3 pontot. Tulajdonképpen nem szúrt el senki semmit, esetleg a kanadai óriás mondhatjuk, hogy ajándékozott egy 2 pontos emberelőnyt és ezzel slussz, kikaptunk. Őszintén, győzött a jobb csapat. Nem kezdem itt hosszasan osztani szaki módszerre ezt a mérkőzést, megvan itt az első oldalon a hivatalos beszámoló, olvassátok azt.

Végezetül, tömörítve az estét, az Ice Tigers Nové Zámky egy érdekes, gyors, precíz, jól védekező, hatékony csapatnak mutatkozott be előttünk, és annak ellenére, hogy közel lőttünk kapura a statisztika után, és szubjektíven azt mondhatnám, hogy többet érdemelt volna a Brassó, objektíven győzött a szerencsésebb és a jobbik.

Nem kell búsulni, lesz még hamarosan vadászat, és bízom benne, hogy sikerül a mieinknek kitűzni egy pár tigrisbőrt trófeaként, nehogy már valaki nagy szaki azt higgye, hogy itt a Barcaságban nincsenek jó vadászok.

Ui.: Kérésetekre ellátogattam a hokikocsmába is, tanulmányoztam a hangulatot, csak pozitív hozzáállás mindenhol, persze segített a megivott sörmennyiség is. Végkövetkeztetés: 1 pont jobb, mint a semmi! Hajráááá Brassó!

A hosszabbítás percei videón:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 30., szombat
AL 18:00 SZGETO 
AL 19:00 LHLFTC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum