Az első pontért hajt a HSC és az UTE

   

Ritkán veszít a HSC Csíkszereda a Vákárban, egymás után kétszer pedig szinte soha. Nehéz meccs vár az UTE-ra.“Remek csapat ellen játszottunk pénteken, azt hiszem, ha a mi vereségünk meglepetés volt ellenük, akkor még számos meglepetés lesz a szezonban ? mondta blogunknak Timo Lahtinen, a székelyek finn edzője. ? Elsősorban technikailag volt remek az érsekújvári csapat, mi pedig nem játszottunk jól. A támadásokkal még meg lehettem elégedve, de a védekezésünk nagyon nem volt rendben. Vasárnap sem lesz könnyebb dolgunk. Az Újpest itt lakik Csíkszeredában, nálunk edzettek. Láttam őket a jégen, fiatal, rendkívül jól korcsolyázó játékosokból áll, nagyon jó csapatnak néznek ki az edzésük alapján.

De ahogy mondtam is, az idei szezonban nem lesznek könnyű mérkőzések, erre lélekben nekünk és a szurkolóinknak is fel kell készülniük. Ma is edzettünk és holnap délelőtt is fogunk, a fiatal játékosaink egy része pedig az itt edzőtáborozó lett válogatottal játszott, és ismét megverte őket, 11-1-re. Így mindenki játékban van, aki szóba jöhet a csapatban a UTE ellen. Még nem döntöttem el, hogy pontosan mit, de egészen biztosan változtatni fogok a csapaton a péntekihez képest. Szeretnénk kiköszörülni a csorbát.”

A másik oldal a vereség ellenére pozitívan látja a rajtot. “Meg vagyunk elégedve a hozzáállással és többé-kevésbé a mutatott játékkal is ? értékelte a pénteki, brassói mérkőzést Ancsin János, az Újpest edzője. ? Bár gratuláció nem jár mindezért, azt majd akkor érdemeljük meg igazán, ha nyerünk is. Agilisan, hajtósan játszottunk, sajnos néhány egyéni hiba is becsúszott, amelyet a rutinos brassóiak kihasználtak. Évek óta akkor megyünk Csíkszeredába játszani, amikor előtte felbosszantják őket egy-egy nem várt vereséggel, és ez most is így van. Ráadásul remek csapatról van szó, úgy érezzük, nagyjából olyan erősek, mint a Brassó.

Valószínűleg nem mi leszünk a kezdeményező csapat, ezért nagyon fegyelmezett védekező munkára és remek kapusteljesítményre lesz szükség a HSC ellen is. Van, akiben érzünk még javulási lehetőséget, jó lenne, ha ez már vasárnap kijönne a játékosokból. Sokat kell dolgoznunk a mérkőzésen, és reméljük, a sok munkával meg fogjuk szolgálni azt, hogy forduljon a szerencse is. Két beteg játékosunk van, Vecaj és Kukucska, jelenleg nem tudom megmondani, Csíkszeredában tudnak-e majd játszani. Egyebekben nem tervezünk változtatást a Brassóban szerepelt csapaton.”

A várható összeállítások:

HSC Csíkszereda

18:00

Újpesti TE

Mol Liga. Csíkszereda, 2012. szeptember 9.
Kozuch K Pleszkán/Hajek
M. Varga, Góga, Novak, Hurtaj, Mihály E. 1 Zalavári, Sommer, Meretei, Dömötör, Pichler
Papp, Nagy I., Molnár Zs., Tranca, Skovira 2 Vecaj, Dorner, Kovács V., Reiter R., Jankovics
Molnár Sz., Kósa, Becze, Szőcs, Moldován 3 Maklári, Bereczki, Virág Cs., Farkas S., Németh P.
Adorján, Flinta, Bíró, Péter, Pál 4 Garbacz, Frajka, Szirányi D., Kukucska
Timo Lahtinen E Ancsin János és Fekti Bálint

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum